GELUK WERKT!

Wat levert werkgeluk op? Als je lekker in je vel zit, positief ingesteld bent en gelukkig bent dan gaat alles veel makkelijker, ook op het werk. Maar, uit onderzoek blijkt dat slechts 13% van het personeel bevlogen en gelukkig is in hun werk. Erger nog, voor elke gelukkige medewerker in een organisatie, zijn er twee medewerkers ongelukkig. Inzichten uit de Positieve Psychologie tonen aan dat het anders kan. Onderzoek heeft aangetoond dat er een aantal werkgelukfactoren zijn, die jouw werkgeluk direct beĂŻnvloeden. In deze workshop gaan we aan de slag met deze knoppen, zodat we jouw werkgeluk verbeteren.

De inzichten uit 15 jaar onderzoek in de Positieve Psychologie zijn verwerkt tot de interactieve, praktische masterclass: ‘Geluk werkt!’.
Onze masterclass neemt je mee in de wetenschap van de positieve psychologie en vertaalt deze naar jouw persoonlijke situatie. We gaan hands-on aan de slag met de meting van jouw werkgeluk en komen tot concrete verbeteracties om jouw geluk te stimuleren. De masterclass heeft een speelse en interactieve insteek, waarbij je samen met de trainers aan jouw geluk werkt! Na de masterclass zul je up to date zijn over de laatste inzichten over de kracht van een positieve mindset en de impact hiervan op productiviteit, aanpassingsvermogen, weerbaarheid en optimisme.

Naast dat je inzicht krijgt in jouw individuele werkgeluk zullen concrete tips en acties jou en jouw team stimuleren om gelukkiger te werken. Bijkomstig voordeel: Het grootste competitieve voordeel in de moderne economie is een positief en bevlogen brein.

Kijk ook een op onze werkgeluk-pagina naar het grootschalig onderzoek dat we  onder 350 medewerkers uitvoerden.

Meer informatie

Welke vaardigheden heb je na de masterclass ‘Geluk Werkt!’?

 • Je hebt kennis van de wetenschap achter werkgeluk: ‘the science of happiness’
 • Je hebt kennis van de vijf werkgelukfactoren en weet hoe ze praktisch bijdragen aan jouw geluk
 • Je weet een positieve mindset te hanteren en middels positieve gedragsbeĂŻnvloeding situaties te beĂŻnvloeden.
 • Je bent stressbestendiger, productiever, creatiever en gezonder
 • Je hebt inzicht in jouw werkgeluk
 • Je ontvangt advies om jouw verbeteracties te stimuleren
 • Je weet hoe jouw team kan groeien in werkgeluk

Methodieken

Onze trainers zijn zeer ervaren in de wetenschappelijke achtergrond van Werkgeluk, het meten van Werkgeluk en het begeleiden van individuen en teams in het stimuleren van werkgeluk. Zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau. Hierbij maken we gebruik van ons gevalideerde Werkgelukmodel, welke bestaat uit vijf wetenschappelijk aangetoonde geluksfactoren. Aan de hand van de Werkgelukmeter wordt jouw persoonlijk werkgeluk in kaart gebracht en stellen we samen verbeterpunten op. Door frisse en visuele werkvormen met post-its en flips stimuleer je jouw kennis en eigen werkgeluk. Hierdoor stimuleer je jouw organisatie om gelukkiger te werken!

Programma

 • De impact van Positieve Psychologie
 • Introductie vijf factoren van Werkgeluk
 • Meting van jouw persoonlijke Werkgeluk
 • Direct aan de slag met jouw scores op de factoren
 • Concrete oefeningen om Werkgeluk toe te passen in je jouw werkzaamheden.
 • Hoe maak ik mijn team of organisatie gelukkiger?

Voor wie?

De masterclass ‘Geluk Werkt!’ is voor iedereen die kennis wil maken met de kracht van een positieve mindset, een positieve werkplek en werksfeer wil creĂ«ren, meer uit zichzelf wil halen en een positieve verandering in zijn/haar organisatie wil aanwakkeren!

Trainingsdagen en data

De masterclass kan in overleg met jouw team ingepland worden.

Aantal deelnemers

Het team bestaat uit ongeveer 4 tot 16 personen. Grotere teams zullen wij opdelen om ervoor te zorgen dat het leereffect groot blijft.

Kosten

€ 1250,- per groep (inclusief lunch! Neem contact voor maatwerk in groepsgrootte)

Locatie

Creative Hub B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH Amsterdam. Bij een groep van meer dan 4 personen kunnen wij de training ook op jouw locatie verzorgen.

Deze training is ook zeer geschikt om online op afstand te verzorgen

Inspirerend
Inspirerend
Inspirerend
Inspirerend
Inspirerend
Start chat
Kunnen wij je helpen?
Hoi,

Stel je vraag direct via WhatsApp!
Powered by