Vanaf 2021 is Het Adviesbureau een onderdeel van UPD

Wij ondernemen vanuit het grootste verbeternetwerk van Nederland

Het Adviesbureau sluit zich aan bij UPD

Na 10 jaar Het Adviesbureau is het tijd voor een volgende stap. We hebben ons per 1 januari 2020 aangesloten bij UPD. Hierdoor kunnen we op grotere schaal organisaties helpen bij de ontwikkeling van een wendbare organisatie met betrokken medewerkers. Uiteraard blijven we al onze klanten gewoon ondersteunen, alleen vanaf nu onder de naam van UPD. 

Na sinds 2011 de drijvende kracht te zijn geweest van Het Adviesbureau werd het voor ons tijd voor een nieuw avontuur. We zijn hiervoor op zoek gegaan naar een organisatie waar we de mogelijkheid hebben om op grotere schaal organisaties te helpen en tegelijkertijd onze eigen ontwikkeling te versnellen. Dit vonden we bij UPD.

UPD is in 2002 opgericht en is zich in de afgelopen tijd stevig aan het ontwikkelen als toonaangevend bureau op het gebied van strategierealisatie, het ontwikkelen van wendbare organisaties en continu verbeteren. Met onze kennis en ervaring versterken we bij UPD de dienstverlening op het gebied van Agile, teamcoaching en verandermanagement. Tegelijkertijd vinden we bij UPD collega’s met ervaring op het vlak van strategierealisatie en continu verbeteren die complementair is aan onze ervaring.

In het laatste kwartaal van 2020 hebben we al samen met UPD opgetrokken bij verschillende projecten. Daardoor hebben we al kennis gemaakt met onze nieuwe collega’s en verloopt de integratie bij klanten en inhoudelijk op natuurlijke wijze. We hebben ondertussen onze klanten en relaties al op de hoogte gesteld van de aansluiting. De mee-ondernemers van Het Adviesbureau gaan veelal zelfstandig verder. Met enkele van hen worden nog gesprekken gevoerd over een samenwerking met UPD.

De website van Het Adviesbureau zal voorlopig nog blijven bestaan en onze dienstverlening is nog steeds actueel, echter wordt deze onder de vlag van UPD uitgevoerd.

Wil je meer weten over onze aansluiting bij UPD of de dienstverlening van UPD? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Martin van den Berg | 06-42308465 | m.vandenberg@upd.nl