Vanaf 2021 is Het Adviesbureau een onderdeel van UPD

Wij ondernemen vanuit het grootste verbeternetwerk van Nederland

Het Adviesbureau sluit zich aan bij UPD

Na 10 jaar Het Adviesbureau is het tijd voor een volgende stap. We hebben ons per 1 januari 2020 aangesloten bij UPD. Hierdoor kunnen we op grotere schaal organisaties helpen bij de ontwikkeling van een wendbare organisatie met betrokken medewerkers. Uiteraard blijven we al onze klanten gewoon ondersteunen, alleen vanaf nu onder de naam van UPD. 

Na sinds 2011 de drijvende kracht te zijn geweest van Het Adviesbureau werd het voor ons tijd voor een nieuw avontuur. We zijn hiervoor op zoek gegaan naar een organisatie waar we de mogelijkheid hebben om op grotere schaal organisaties te helpen en tegelijkertijd onze eigen ontwikkeling te versnellen. Dit vonden we bij UPD.

UPD is in 2002 opgericht en is zich in de afgelopen tijd stevig aan het ontwikkelen als toonaangevend bureau op het gebied van strategierealisatie, het ontwikkelen van wendbare organisaties en continu verbeteren. Met onze kennis en ervaring versterken we bij UPD de dienstverlening op het gebied van Agile, teamcoaching en verandermanagement. Tegelijkertijd vinden we bij UPD collega’s met ervaring op het vlak van strategierealisatie en continu verbeteren die complementair is aan onze ervaring.

In het laatste kwartaal van 2020 hebben we al samen met UPD opgetrokken bij verschillende projecten. Daardoor hebben we al kennis gemaakt met onze nieuwe collega’s en verloopt de integratie bij klanten en inhoudelijk op natuurlijke wijze. We hebben ondertussen onze klanten en relaties al op de hoogte gesteld van de aansluiting. De mee-ondernemers van Het Adviesbureau gaan veelal zelfstandig verder. Met enkele van hen worden nog gesprekken gevoerd over een samenwerking met UPD.

De website van Het Adviesbureau zal voorlopig nog blijven bestaan en onze dienstverlening is nog steeds actueel, echter wordt deze onder de vlag van UPD uitgevoerd.

Wil je meer weten over onze aansluiting bij UPD of de dienstverlening van UPD? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Martin van den Berg | 06-42308465 | m.vandenberg@upd.nl

Michael Spierenburg | 06-24800451 | m.spierenburg@upd.nl

Michael Spierenburg

Founder

Nadat hij onder meer bij organisatieadviesbureaus zoals KPMG en &Samhoud heeft gewerkt, is Michael Het Adviesbureau begonnen. Door zijn manier van inspireren en binden is Het Adviesbureau een onderscheidend en verfrissend adviesbureau. Onderscheidend door kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het snijvlak van het zachte en het harde, het psychologische en het economische. Verfrissend door haar bijzondere mensen die je in het hart raken.

Tegenwoordig vind je Michael als programma-/ projectmanager in Agile/Scrum programma‚Äôs, Lean verbetertrajecten en programma‚Äôs richting zelfsturing. Hij coacht managementteams en interne (Lean/Agile) consultants in veranderprogramma‚Äôs richting klantgerichter en effectiever werken. Ook helpt hij bedrijven met het ontdekken van hun visie en hun strategische (her)ori√ęntatie. Hij beweegt graag in complexe veranderprogramma‚Äôs waar hij zijn veranderkundige en sociale vaardigheden kan combineren met zijn analytische helikopter-view (of tegenwoordig ‚Äúdrone‚ÄĚ-view).

Wil je meer weten over een van bovenstaande onderwerpen en de dienstverlening van Het Adviesbureau? Voor een kop koffie komt Michael graag langs om één van zijn inspiratie-presentaties over deze onderwerpen te verzorgen.

Denk bijvoorbeeld aan:

- Past zelfsturing bij ons en hoe starten wij ermee?
- Hoe passen andere organisaties Agile buiten ICT toe?
- Leiderschap-masterclass Lean in een notedop?

Martin van den Berg

Founder

In een snel veranderende omgeving is het belangrijk om wendbaar te kunnen inspelen op de veranderende wensen van de klant. Martin adviseert en begeleidt teams en organisaties die willen blijven leren en ontwikkelen. Vanuit het perspectief van een wendbare organisatie gaat hij samen met leidinggevenden en teams aan de slag om meer grip te krijgen op de interne en externe dynamiek. Martin heeft jarenlange ervaring als management consultant en coach. Zijn kracht is organisatiesensitiviteit, hij werkt van binnenuit de organisatie om samen met uw mensen tot verandering te komen. Martin doorziet de primaire processen van de organisatie en lost complexe problemen op. Met ervaring in Lean, Agile, STM en Holacracy is Martin onze specialist voor wendbaar organiseren. Martin levert altijd een positieve energie met oprechte interesse in waarom ‚Äėdingen‚Äô nu lopen als ze lopen en verandert deze van samen met uw mensen.

Hij weet dat het lerende vermogen van organisaties is het hoogst haalbaar onderscheidend vermogen is. Vanuit een heldere blik op het heden werkt hij samen aan de weg naar een betere toekomst. In deze transities gebruik hij inzichten uit Spiral Dynamics, Reinventing Organizations, Systeemdenken en Wilber’s Integral Theory.

Ben jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures

Vacature
Agile Coach | Veranderaar | Expert wendbaar organiseren

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Agile Coach die toegerust is met kennis en ervaring om organisaties, zowel op strategisch als tactisch niveau te begeleiden bij onze transities richting wendbaar organiseren.

Vacature
Lean Coach | Veranderaar | Expert wendbaar organiseren

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Lean Coach die toegerust is met kennis en ervaring om organisaties, zowel op strategisch als tactisch niveau mee te nemen in een Lean transformatie.