Mijn start als mee-ondernemer bij Het Adviesbureau!

Entrepreneur

Opeens weet je het….

Een terugblik naar het moment van 1 januari 2015: een nieuw jaar en een nieuwe start van mijn loopbaan. Mijn baan is vervallen en ik ga starten als zelfstandig ondernemer. De wereld ligt open. Dat is fantastisch en tegelijkertijd ook wel spannend. Wat gaat er gebeuren? Waar sta ik over een jaar? Raar dat ik zelf kan bepalen wat ik ga doen en waar ik ga beginnen… Eén ding is zeker: dit is HET moment om ervoor te gaan. Ik maak graag gebruik van deze situatie om buiten mijn comfortzone te treden en mijn werkwereld opnieuw te ontdekken!

  Je wordt mee-ondernemer!

Vele kopjes koffie, het inzetten van social media, reageren op opdrachten, afwijzingen en mooie gesprekken verder, kom ik in contact met Het Adviesbureau. Dit is een netwerk van zelfstandig (mee)ondernemers die elkaar inspireren en met elkaar samenwerken. Ik heb met een aantal anderen bij de Meet & Greet van Het Adviesbureau bezocht in het Westerpark. Het voelde gelijk goed; de klik was er met de andere mee-ondernemers! De kennismakingsgesprekken met de anderen waren elke keer weer leuk en inspirerend. Ik werd er echt blij van!

En dat bevalt goed!

Inmiddels ben ik gestart als mee-ondernemer bij Het Adviesbureau en ik ben zeer gelukkig met deze stap. Samenwerken met leuke professionele, ambitieuze en vernieuwende mee-ondernemers van wie ik veel kan leren en met wie ik de mooie en lastige momenten kan delen. Ik ben in een nieuwe wereld gekomen waarin we niet mailen, maar online tools zoals ‘slack’  en ‘asana’ gebruiken. We geven elkaar feedback via de ‘perflectie’ app en op vrijdag werken we gezamenlijk aan nieuwe ideeën en mooie opdrachten. En dat alles op een fantastische plek: Pand020 op het Westergasterrein.  Dit voelt als ‘ the best of both worlds’: eigen ondernemer zijn en toch samen met anderen te werken. Allemaal vanuit de visie om meer werkgeluk te creëren bij een groot aantal bedrijven. Ik draag graag mijn steentje bij aan het creëren van meer werkgeluk. Dat is bij mij in ieder geval gelukt met het zetten van deze stap als mee-ondernemer bij Het Adviesbureau!

Wil je meer weten over mee-ondernemen bij Het Adviesbureau?Klik dan hier