Sneller inspelen op kansen met een wendbare strategie

Een wendbare strategie geeft richting op de lange termijn. Maar niet volgens een uitgestippelde routekaart, welke vaak aan veranderingen onderhevig is. De wendbare strategie geeft grip op en vrijheid om in te gaan op een dynamische en veranderende context. Met onze kennis van scenarioplanning, missie- en visievorming, lean management en agile werken helpen wij u een wendbare strategie te ontwikkelen. Met als resultaat: sneller inspelen op kansen en uw concurrenten continu een stap voor zijn.

Onze dienstverlening

 • Missie, visie en strategieontwikkeling voor een wendbare strategie
  Wij begeleiden u in een aantal sessies naar een helder te communiceren missie en visie: een voor uw mensen duidelijke stip op de horizon. Aan de hand van uw missie en visie begeleiden wij u in het ontwikkelen van een wendbare strategie.
 • Lean management
  Met onze Lean toolbox zetten wij een Governancemodel neer, waarbij doelen op de werkvloer geactiveerd worden.
 • Klant Arena’s organiseren
  Haal de klant van buiten naar binnen en geneer direct klantcontact om zo de wensen en behoeften van uw klant naar boven te halen.
 • Blue Sky en OGSM-ontwikkeltraject
  In 2 dagen een missie en visie op uw dienstverlening of een product ontwikkelen, inclusief een executieplan. OGSM is een tool uit de Lean management filosofie. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies en Measures en helpt u om een businessplan op één A4 te ontwerpen.