Leiderschap verbeteren en teams onderling beter laten samenwerken?

De wereld is continu aan het veranderen. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op het eigen initiatief en ondernemerschap van medewerkers. Zelf actie ondernemen, uit je comfort zone stappen, experimenteren om te kijken wat werkt om zo continu te kunnen verbeteren. De klant wil steeds sneller en beter bediend worden en kijkt ook kritisch naar het handelen van organisaties ten opzichte van de maatschappij en natuur.

Nieuw Leiderschap

Deze ontwikkelingen vragen om nieuw leiderschap. Het gewenste profiel van de leider anno 2018 is bescheiden: hij weet het beste uit zijn mensen te halen en geeft ze daar ook de credits voor.
Hiervoor is persoonlijk leiderschap van essentieel belang. Dit zijn mooie processen waar wij  ons voortdurend mee bezig houden.

Onze leiderschap en teamprogramma’s

Het Adviesbureau inspireert en activeert leiders en medewerkers van organisaties om deze nieuwe rol vanuit hun eigen idealen en doelen te bepalen. Wij ontwikkelen leidinggevenden en medewerkers om zichzelf en de organisatie iedere dag een beetje beter te maken. Dat is waar onze talent ontwikkelingsprogramma’s iedereen scherp op houden.

Resultaten bij goed leiderschap

    • Uw medewerkers zijn meer in verbinding met hun eigen kwaliteiten.
    • Uw medewerkers zijn beter in staat om vanuit hun kwaliteiten en persoonlijke visie een bijdrage te leveren aan de organisatie.
    • Uw teams weten de talenten van elkaar beter te benutten en in te zetten.

Ben jij benieuwd hoe onze talent en leiderschapsprogramma’s jouw medewerkers klaar kunnen stomen voor de toekomst? Wij denken graag met je mee.

PRODUCTEN LEIDERSCHAP + TEAMONTWIKKELING

Persoonlijk leiderschapstraject
Teamontwikkeling
MBTI workshop
Innovatiemanagement
Feedback + Reflectie = Perflectie
Organisatie visie en strategie