Vergroot je kennis over verbeteren op de werkvloer

Lean Orange Belt

Leer de basisbegrippen van Lean in onze Orange Belt training. Wat is waarde? Hoe leer ik de verspillingen in mijn dagelijkse werk zien én wegnemen? Welke Lean-tools zijn in mijn werk het meest waardevol en hoe kan ik die direct toepassen? Uiteraard nemen we u mee in de theorie van Lean Management, maar de praktische toepasbaarheid vinden we essentieel. Uiteraard geven we de training ook de nodige fun en dynamiek mee!

Dezelfde taal spreken

Met uw team of andere collega’s een Lean-training volgen bij Het Adviesbureau geeft u de gelegenheid om samen direct aan de slag te gaan met de grote en kleine verbeteringen. Daarnaast creëert het een gemeenschappelijke basis en taal om de eerste stappen te zetten in de Lean Transitie richting continue verbetering.

Schakel een Lean coach in

Een Lean coach kan samen met jou de eerste stappen zetten om de organisatie te mobiliseren richting continu verbeteren. Ook kan een Lean coach praktische tips geven aan de bestaande verbeterprofessionals (bijv. Green Belt of Black Belts).  Onze ervaren Lean coaches fungeren als mentor voor het leidinggevend kader en zijn trainers en facilitators van je team(s). Je kunt ook een Lean coach van Het Adviesbureau toevoegen aan uw huidige team van Lean coaches. Hiermee haal je kennis en methoden van buiten naar binnen. Wil je wat meer gevoel krijgen bij onze aanpak? Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in met een van onze ervaren Lean coaches.

Voordelen van een Lean Coach

Naast trainingen bieden wij ook coaching op de werkvloer aan. Waarom zou je dit willen?

 • Lean kennis direct op de werkvloer aanwezig
 • Verandering wordt versneld
 • Eventuele trainingen kunnen in-house worden gegeven en toe worden gepast jouw organisatie
 • Stakeholdermanagement en communicatie kan zorgvuldig worden neergezet, zodat verandering ook echt plaats vind
 • Extra aandacht voor borging van de prestatieverbetering
 • Een Lean-coach hulp laten bieden is meestal ook gewoon erg leuk!
 • LEAN CONSULTANCY

  Door middel van Lean consultancy helpen we ook uw organisatie wendbaarder te worden door werkprocessen te optimaliseren.

  LEAN TRAINING EN COACHING

  Volg onze training en leer alles over het toepassen van Lean management binnen uw team(s). Onze trainers en coaches kennen alle ins en outs.

  LEAN TRANSITIE

  Lees alles over de Lean transities die we begeleiden. Onze professionals leiden jouw organisatie naar continue verbetering en borgen nieuw gedrag op de werkvloer.

  Contact

  Wilt u meer weten over onze Lean consultancy dienstverlening? We staan u graag te woord als u vragen heeft of vrijblijvend een afspraak wilt maken. Neem online of telefonisch contact met ons op.